Akoesiek Comfort aanwezig bij De Netwerkvloer

  • Posted on: 1 November 2017

Dinsdag 7 november 2017 is Akoestioek Comfort aanwezig bij De Netwerkvloer in het van der Valk hotel Schilpol A4. Tijdens deze netwerkbijeenkomst kunnnen belanghebbende snel contact leggen met bedrijfen en ondernemers met alle mogeijke diciplienes.

Van ontmoeting naar succes

Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.
 
Netwerken en zakendoen kan volgens ons op een leuke en verfrissende manier. Dat doen wij slim en concreet met onze eigen drie-stappen-netwerk-formule: online presenteren, de Exposantenavond en natuurlijk de Netwerkvloer Events. Daarmee verbinden we ondernemende mensen met inspirerende bedrijven. En andersom.

Met De Netwerkvloer haal je het beste uit jezelf en uit nieuwe contacten. Meeting people, making business.

Kom ook! Bezoek is gratis

Wil jij (nog) niet meedoen als exposant, maar wel de sfeer proeven op De Netwerkvloer en netwerken met tientallen ondernemers? Dan ben je welkom als bezoeker. Is het je eerste keer, dan krijg je advies over hoe je het maximale uit je bezoek kunt halen. Je wordt ontvangen door het team van De Netwerkvloer en desgewenst in contact gebracht met de exposant die jou heeft uitgenodigd. Een uitnodiging van een exposant is overigens niet noodzakelijk.
 
Een bezoek aan De Netwerkvloer is geheel gratis. Als bezoeker ben je welkom tussen 13.30 en 17.30 uur. Er is geen vast programma, maar je krijgt wel de gelegenheid om mee te doen aan speeddatesessies. Daarnaast krijg je een gratis kop koffie.

Kom ook op dinsdag 7 november 2017 tussen 13:30 en 17:30 naar Schiphol A4 Hotel van der Valk. Klik hier om aan te melden. Gebruik de unieke code: 1312UEKF4  tijsdens aanmelden

Website: De Netwerkvloer