Dit zijn wij

Verbeteren van de akoestiek binnen kantooromgevingen en zorginstellingen.

Akoestiek Comfort™, opgericht in 2014, richt zich op het verbeteren van de akoestiek binnen kantooromgevingen en zorginstellingen. Directeur is Gijs van Wijk. Gijs heeft veel ervaring op het gebied van huisvestingsvraagstukken en de introductie van het nieuwe werken. Na gewerkt te hebben als huisvestingsadviseur binnen de Rijksoverheid, heeft Gijs zich verder gespecialiseerd in ruimte akoestiek.

Akoestiek Comfort™ gelooft dat prettige werkomgevingen zorgen voor gezonde en gemotiveerde mensen. Tevreden medewerkers zijn een belangrijk, zo niet het belangrijkste, onderdeel van de organisatie.

Opname op locatie en advies

Moderne technieken combineren wij met een praktische en praktijkgerichte benadering. Wij komen altijd eerst bij u op locatie om de ruimte te bekijken en om informatie over het gebruik en de gebruikers te ontvangen. Indien noodzakelijk verrichten wij een geluidsmeting. Na de afspraak ontvangt u van ons een uitgewerkt productadvies. Wij werken met sterk geluidsabsorberende producten die over een lange levensduur beschikken.

Directeur Akoestiek Comfort™ Gijs van Wijk
www.linkedin.com/in/gijsvanwijk