Onze werkwijze

Echo en galm in vergaderruimten zijn goed op te lossen

Stap 1. Bezoeken op locatie

Wanneer u wilt weten of akoestische problemen zoals geluidshinder kunnen worden opgelost, of welke mogelijkheden er zijn, dan is het nodig dat wij deze ruimte zien en beoordelen. Tijdens dit bezoek op locatie in uw organisatie of bedrijf, doen wij het volgende:

  • Uw wensen en ervaringen inventariseren, 
  • u laten weten of de akoestische problemen zoals geluidshinder zijn te verhelpen,
  • aangeven welke stappen er nodig zijn om dit te realiseren,
  • het verrichten van metingen.

 

Stap 2. Advies

Wanneer u wilt weten op welke manier de akoestische problemen gegarandeerd kunnen worden opgelost dan kunnen wij een advies voor u opstellen.
Dit advies maken wij op basis van de beoordeling bij u op locatie en beschrijft de huidige akoestische kwaliteit en het gewenste resultaat. Tevens ontvangt u diverse mogelijke maatregelen en een kostenindicatie.

 

Stap 3. Offerte

Wanneer u enthousiast bent over onze voorgestelde maatregelen en de investering past binnen het budget van uw organisatie of bedrijf, dan maken wij graag een offerte voor een perfecte uitvoering van de oplossing.

 

Stap 4. Uitvoering

Na uw akkoord op onze offerte gaan we aan de slag met de realisatie van de maatregelen.
Dit betekent eventuele aanpassingen aan de ruimte, het leveren van akoestische producten en de montage daarvan. Wij zijn gewend om te werken in ingerichte en ‘bewoonde’ omgevingen. Onze monteurs zorgen dat de overlast zo veel mogelijk beperkt blijft.